top of page
Search
  • Koen Pennewaert

! UP FOR SALE NOW ! - KT AUDIO JTM45

Updated: Mar 11, 2020


Een splinternieuwe JTM45 tube amp, de headshell gemaakt van berken multiplex en bekleed met 'levant' tolex garandeert een authentieke, vintage look.

Niet alleen de looks maar ook de sound is 100% vintage te noemen dankzij de opbouw met excellente 60's transformatoren en onderdelen, gerecupereerd uit oude toestellen. Deze bewuste keuze garandeert een authentieke, vintage klank, zowel bij clean als bij overdrive, want 'de sound' zit in de transformatoren.

Naast de uitstekende transformatoren kiezen we uiteraard voor een point-to-point opbouw van het circuit met NOS (=New Old Stock) componenten, meerbepaald CF weerstanden, mustard caps (noodzakelijk voor een echte plexi) uit de 60s en tropical fish capaciteiten om de authentieke JTM sound ‘te nailen’. De elco’s zijn een mix van oud (ESR getest) en nieuw (TAD) voor een ‘rimpelloze’werking.

De versterker gebruikt drie ECC83 dubbeltriodes in de preamp en twee KT66’s tubes in de eindtrap. Deze legendarische combinatie zorgt voor een mooie balans tussen clean en crunch.

Naast de typische impedantie keuze (4-8-16 ohm) heeft deze versterker een unieke ‘Power Dampening’ knop die toelaat de natuurlijke overdrive die de amp in overvloed heeft op een werkbaar volume te houden.

Met z’n twee kanalen met elk een eigen volumeknop zijn talloze klanken mogelijk en biedt op deze manier ook een ideaal platform voor pedaaltjes.

Neem contact op met KT Audio en kom deze fantastische amp testen in onze studio!

€1350,- (incl)

#MarshallJTM45TubeAmp


LEER ZELF JE AMP BIASEN!

133 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page